Pārlekt uz galveno saturu

Fakultātes maģistra studiju programmas studējošie viesojas SIA “Baltic Agro Machinery”

Attēla autors: No LLU arhīva

31. martā Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU, iepriekš LLU) Ekonomikas sabiedrības attīstības fakultātes profesionālā maģistra programmas "Uzņēmējdarbības vadība" studējošie piedalījās mācību ekskursijā, kur iepazinās ar uzņēmuma SIA "Baltic Agro Machinery" korporatīvās pārvaldības sistēmas ieviešanas pieredzi un darbības jomām.

Uzņēmuma produktu grupas un atbalsta vadītājs Jānis Cers maģistrantiem izklāstīja uzņēmuma vēsturi, profesionālos sniegumus un vairāk nekā 20 gados gūto pieredzi lauksaimniecības, celtniecības un meža tehnikas tirgū, kā arī jaunākās tendences klientu attiecību vadībā Baltijas valstīs.

Tāpat ekskursijas dalībniekiem bija iespēja apskatīt jaunākos tehnikas eksemplārus un izzināt dažādus praktiskus tirdzniecības, pēcpārdošanas apkalpošanas un loģistikas jautājumus. Ekskursijas laikā J. Cers ar uzņēmuma piemēriem izskaidroja, kāpēc korporatīvās pārvaldības sistēmas ieviešana mūsdienās ir būtiska konkurētspējas priekšrocība. Līdztekus tam viņš aicināja arī studentus izvēlēties SIA "Baltic Agro Machinery", kas saņēmusi LDDK atzinību kā viens no labākajiem mācību prakšu uzņēmumiem, par savu prakses vietu nākotnē.

ESAF profesionālā maģistra programmas studējošo vārdā izsakām pateicību SIA "Baltic Agro Machinery" par atsaucību un īpaši LBTU studentiem sagatavoto diskusiju semināru, kā arī personīgi Jānim Ceram par interesanto stāstījumu un laipno uzņemšanu.

 

Pievienots 11/04/2023